Weekmenu De Brink
Vers bereide maaltijden door onze koks
Genieten van een vers bereide maaltijd, in een gezellige en gastvrije ambiance, dat is De Brink. Dagelijks bieden wij twee momenten waarop u van een warme maaltijd kunt genieten. Als voorgerecht kunt u kiezen uit 2 soorten soep. Als hoofdgerecht serveren wij een dagmenu. U bent van harte welkom tussen 12.00 - 13.00 uur en tussen 17.00 - 18.30 uur.
Iedereen is welkom in De Brink om elkaar te ontmoeten, te eten & drinken, een verjaardag te vieren of om gewoon lekker te ontspannen.
De kosten voor een maaltijd zijn:
Soep: € 1,70
Hoofdgerecht: € 8,80
Nagerecht: € 1,40
Via deze website publiceren wij de menu's, maar u kunt het weekmenu ook wekelijks via de mail ontvangen.
Ja, ik wil elke week het weekmenu in mijn e-mail >>
Deze week op het menu
Vrijdag 17 januari
Soep keuze
Babi pangang met zoetzure saus
Nasi goreng compleet
Rauwkostsalade
Dessert keuze
Zaterdag 18 januari
Soep keuze
Kiprollade
Doperwten-wortelen
Aardappel pannenkoeken
Dessert keuze
Zondag 19 januari
Soep keuze
Gehakt cordonbleu
Bloemkool met saus
Pommes duchesse
Dessert keuze
Maandag 20 januari
Soep keuze
Kipbraadlapje
Bonne femme
Rauwkost
Dessert keuze
Dinsdag 21 januari
Soep keuze
Macaroni schotel met geraspte kaas
Rauwkostsalade
Dessert keuze
Woensdag 22 januari
Soep keuze
Houthakkers steak
Ratatouille
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Donderdag 23 januari
Soep keuze
Varkensribbetje
Snijbonen
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Vrijdag 24 januari
Soep keuze
Kip shaslick met zigeunersaus
Rauwkostsalade
Gebakken aardappelen met mayonaise
Dessert keuze
Zaterdag 25 januari
Soep keuze
Rookworst
Stamppot zuurkool
Appelmoes
Dessert keuze
Zondag 26 januari
Soep keuze
Schouderkarbonade
Witlof
Aardappelkroketten
Dessert keuze
Maandag 27 januari
Soep keuze
Erwtensoep met roggebrood en spek
Dessert keuze
Dinsdag 28 januari
Soep keuze
Kippenpoot
Gemengde rauwkostsalade
Couscous met groente
Dessert keuze
Woensdag 29 januari
Soep keuze
Gehaktbal
Stamppot snijbonen
Dessert keuze
Donderdag 30 januari
Soep keuze
Gebakken vis
Rode bieten met appel
Aardappelpuree
Dessert keuze
Vrijdag 31 januari
Soep keuze
Boeren kip burger
Spinazie a la crème
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Zaterdag 1 februari
Soep keuze
Varkensschnitzel
Gemengde rauwkost
Gebakken aardappelen
Appelmoes
Dessert keuze
Zondag 2 februari
Soep keuze
Twentse varkensrollade
Champignonroomsaus
Broccoli
Rösti
Dessert keuze
Maandag 3 februari
Soep keuze
Rundersaucijs
Witlof
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Dinsdag 4 februari
Soep keuze
Gehaktbal
Rauwkost van de dag
Rozemarijn wedges
Dessert keuze
Woensdag 5 februari
Soep keuze
Bami goreng compleet met
Vietnamese loempia’s
Rauwkost en kroepoek
Dessert keuze
Donderdag 6 februari
Soep keuze
Sukadelapje
Schorseneren à la crème
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Vrijdag 7 februari
Soep keuze
Rookworst
Stamppot boerenkool
Tafelzuur
Dessert keuze
Zaterdag 8 februari
Soep keuze
Broodje ham/kaas en broodje kroket
Slaatje en drinkyoghurt
Dessert keuze
Zondag 9 februari
Soep keuze
Kipschnitzel met stroganoff saus
Doperwten-wortelen
Aardappelkroketten
Dessert keuze
Maandag 10 Februari
Soep keuze
Gestoofd ribvlees
Rode bieten met appel
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Dinsdag 11 Februari
Soep keuze
Gebakken vis
Spinazie en ei
Aardappelpuree
Dessert keuze
Woensdag 12 Februari
Soep keuze
Stamppot zuurkool met speklap
Dessert keuze
Donderdag 13 Februari
Soep keuze
Wrap met gehaktvulling
Gemengde rauwkostsalade
Gebakken aardappelen
Dessert keuze
Vrijdag 14 Februari
Soep keuze
Gehaktschijf
Romanobonen
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Zaterdag 15 Februari
Soep keuze
Lasagne schotel met rauwkost
Dessert keuze
Zondag 16 Februari
Soep keuze
Kippenpoot
Sperziebonen
Gebakken krieltjes
Dessert keuze
Maandag 17 februari
Soep keuze
Rundvlees in rode wijnsaus
Doperwten
Aardappelpuree
Dessert keuze
Dinsdag 18 februari (Themadag in de Brink)
Soep keuze
Kruudmoes
Dessert keuze
Woensdag 19 februari
Soep keuze
Sukadelapje
Gewokte spitskool
Gekookte aardappelen
Dessert keuze
Donderdag 20 februari
Soep keuze
Drumsticks met zoetzure saus
Bami goreng
Rauwkost en kroepoek
Dessert keuze
Vrijdag 21 februari
Soep keuze
Gebakken vis
Rode bieten
Aardappelpuree
Dessert keuze
Zaterdag 22 februari
Soep keuze
Kip Bali
Sperziebonen
Witte rijst
Dessert keuze
Zondag 23 februari
Soep keuze
Varkens cordon bleu
Bloemkool met saus
Aardappel pannenkoeken
Dessert keuze